NuffNang

zz

Social Media Exchange Website - Likenation

Thursday, 4 April 2013

Jujur itu lebih baik,penipuan itu satu jahanam.

Abou naqiu,naqiu caring.tapi naqiu x pandai memujuk.(maaf).dan x faham apa benda tu pujuk2.serious x taw.naqiu seorang yang jujur dalam percintaan.jujur naqiu dalam percintaan ni senang untuk pompuan pijak2 kepala naqiu.(x kisah la).naqiu smoking,sbelum2 ni da pernah berhenti.tapi datang masalah dalam hubungan.wat naqiu smoking lagi kuat.naqiu ni addicted pada kerja,kalau ngah kerja.mmg naqiu akan tumpukan pada kerja.susah nk luangkan masa untuk orang tersayang kalau time kerja.kena tunggu habes kerja la.snang sikit nk message ke,bergayut ke.x suka kalau benda2 remeh diperbesarkan.nampak macam bodoh je(ada pengalaman tentang ni).x suka gak kalau wat naqiu moody.naqiu cepat angin,tapi tahap kesabaran naqiu tinggi.susah nak pendam.dan x pandai nak pukul2 pompuan ni.playgirl???leh angkat kaki lari laju2,pg jauh2 skit.shuuuhhhh2.naqiu suka bila berbincang.ada masalah ,bincang kan lebih elok.senang nk dengar pendapat masing2.senang nk buat keputusan.naqiu x suka berfashion bila ngah addicted ngan keje.ada ke masa nk berfashion bila kerja.kemas tu ok la.bab baju,naqiu suka beli baju branded &butik(ni masalah bila shopping).tapi,naqiu x kan gna duit orang.naqiu akan beli senyap2.so,x de sape2 taw.hahhahahaha.suka beli gadget2 terbaru.x taw nape.beli tapi x pakai.ada iphone.x pakai pun,da macam addicted da bab2 gadget nieh."shopaholic".sekadar beli je.susah bila ngah bawak motor sambil typing.so,skang mmg naqiu pakai yang ada button je.x taw nape,mmg x suka beli blackberry.even  orang bg free pown,naqiu x kan amek blackberry ni.tapi x taw la,mungkin suatu hari nanti,leh je kowt gna blackberry nieh(tentang beli gadget ni senang je nk tinggalkan ).naqiu ada habit yang paling orang x suka.naqiu suka fikir kedepan.mmg ganggu otak2 la jawabnya.tu je kowt.jujur dari hati.x suka menipu2 nieh.selamat malam :)



No comments:

Post a Comment