NuffNang

zz

Social Media Exchange Website - Likenation

Sunday, 14 April 2013

Fighting....Yeahh!!!

Hari dah berlalu,arrrgghhhh...x taw nk update apa...malu gak,update2 orang terbaca. T^T . hahaha,ada member cakap,update blog ni untuk pompuan.OMG,seriously.tak kesah la apa orang nk cakap.naqiu nk release tension.so,luahkan je kat dalam blog.harap2 x de orang baca .Skang ni pown ngah bosan,tak taw nk wat pe.duduk2 sambil menaip.fikirkan masa depan naqiu.Pasangan???belum masanya kowt.takot ganggu kerjayananti.ada kawan2 pun da cukup gembira.skang ni pun ngah kumpul harta.bila da ready & ada jodoh.time tu la da sampai masanya.wat masa skang.tumpukan kerjaya.sebabnya,dulu naqiu pernah dicabar tentang kerjaya ni.hahahah.sambut je cabaran.ada kawan2 yang support kat belakang....wat naqiu lagi bersemangat...and....hanna...thanks for support...sorry sal pizza tu...x taw nk balas budi cmne...so,bila terlintas awak nk pizza...saya terus hantar sebagai tanda terima kasih atas sokongan dan semangat yang awak bg tu :) . so,masih ada jalan didepan....hahahaha...berusaha kedepan :)..


No comments:

Post a Comment