NuffNang

zz

Social Media Exchange Website - Likenation

Thursday, 28 March 2013

Pernah Bercinta????mesti pernah dapat gift kan....

sape yang pernah couple tu...mesti pernah dapat barang2 gift kan...tak kisah la dapat time anniversary ke..time sambut birthday ke..kenang2an ke..mesti pernah dapat kan..tapi,bila putus,taw apa yang kena buat????fikir la sendiri...tapi bagi naqiu...naqiu pernah dapat baju,baju x leh bakar..x bagus.so,nk bg benda tu x de depan mata...bg je la kat member2...wakakak,jahat gila....kad ucapan tu x de la banyak sgt dapat...tapi naqiu dapat yang special, dapat kad yang besar...da hangus dimakan api da pun...so,setiap hari...naqiu akan lupuskan kenangan sbelum2 ni...bukan apa,bila balik je,ada depan mata...ouhmaigoddd,teringat balik..that why kena lupuskan...pernah gak dengar2 orang tua cakap...bila couple ni,jgn bg hadiah baju..x bagus,hahaha,x taw la maknanya apa..tu pendapat naqiu la,lupuskan barang2 kenangan...walaupun x sampai seminggu clash...naqiu da lupuskan semua....hahahaha,x de la sedih2 macam awal dlu...skarang pun da happy...terima kasih ya ALLAH ...sentiasa bg ujian untuk hambamu ini..supaya kita lebih kenal pasangan kita...hahaha,tu jela....kerja menaip untuk hilang kan stress2 naqiu...masa masih panjang,fikir kedepan....dan terus berjaya,kalau usaha untuk sidia sudah terbaik...mengapa bersedih..masih ada lagi jalan kat depan tu..jalan je lagi...jadi,apa yang terbaik dihapan anda...itulah yang terbaik untuk anda... :) 



"DONT WORRY,BE HAPPY"

No comments:

Post a Comment